Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hledání

 

 

Hledání 

 

 

Byla tam. Mohl jí cítit. Ta vůně byla nezaměnitelná. Horká, lidská, plná síly, Přemožitelka. Voněla, jak děvka z pekla. 

Angel prošel tmavou uličkou a vešel do nočního klubu. Podíval se přes železné zábradlí, které dělilo chodbu od tanečního parketu. Tam byla ona, její boky se vlnily, pohybující se na místě a svůdně prohýbající tělo. Buffy tancovala mezi skupinou můžů a vypadala, že je jim plně k dispozici. Všichni se jí dotýkali a třeli svá těla o její. A ona je nepotrestala za jejich troufalost. Líně od nich začala couvat a pomaloučku přerušila kontakt. 

To pokračovalo několik dlouhých minut a Angel to pozoroval. Muži žadonili hladovýma očima stejně jako jejich těla prosila o pozornost. Vypadala trochu opile a unaveně. Hodně unaveně. Angel jí znal lépe. Mohl jí cítit. Věděl, že kdyby jí teď popadl, přitáhl si jí a položil na stůl a zarazil do ní svůj tvrdý penis, tak by od ní zajel jako nůž do másla. Nezáleželo na tom, jak vypadala, ale její tělo prosilo o to, aby jí to někdo udělal. 

Musel by být blázen, aby někomu z těch malých chlapečků dovolil, aby se dotkl toho, co je jeho. A to ona byla. "Jeho". Nebylo to tak dlouho, kdyby si myšlenky tímhle směrem ani nedovolil ubírat a nedělal to ani teď, protože na to nechtěl myslet, ale chtěl to uskutečnit. 

Hledal jí téměř rok. Telefonát naplněný slzami bylo to jediné, co měl od Willow jako stopu a zanechalo ho to v jeho vlastním světě. Nečekané překvapení a hrůza byla smrt Joyce, Dawn byla pryč a o Rileym se Angel ani nezmiňoval. Na Darle nezáleželo. Na Wolfram & Hart nezáleželo. Šlo jen o to najít Buffy. 

Ale on jí nenašel. A ona se nevrátila domů. Týdny se překulily v měsíce. 

A nečekána návštěva Alexe to jen vystupňovala. Alex stále cítil určité závazky k Rileymu, pravděpodobně proto, že s oběma měla téměř stejný vztah. Vyprávěl příběh o Rileyho posedlosti upíry a… o Buffyině. Dracula pil z jeho ženy. Tak moc, jak ho to dovádělo k šílenství, tak stejně tak tyhle informace akceptoval. Používali magii a cikánské triky, aby jí k sobě připoutali. Nakonec se Buffy ocitla bez pomoci. 

Potom přišel ten největší šok. Spike. 

Tenhle vztah už Angel nepřijal. Našel svoje neukázněné dítě a vyzkoušel si na něm vše v čem Angel tak vynikal. Mučení a bolest. Spike se dotýkal jeho ženy a to bez výčitek. Rozdával si to s ní bez výčitek. Spike nikdy nemohl nic udělat bez toho, aby mu to Angel dovolil. Nemohl mluvit, jíst nebo cítil slzy a bolest bez povolení. 

Cordelie a Wesley byli znechuceni tím, jak se k němu Angel zachoval a jeho zmučené a vystrašené tělo zvedli z podlahy a dali ho do jeho postele. I tak věděli, že je to lepší než kdyby zemřel. Angel byl bezpečně spoutaný, klidný a chladně propustil ty, kteří se nazývali jeho přáteli. 

Angel pokračoval ve svém hledání po Buffy, ne už z potřeby jí chránit a konejšit jí, ale z nových pocitů co se v něm rozprostřely. Dominovat jí, chytit a potrestat. Nechtěl, aby se mu schoulila do náruče, aby jí něžně miloval. Chtěl jí vlastnit, kousnout a vzít si jí, jakkoli bude chtít. Chtěl, aby věděla, kde je její místo a aby jí už nikdy ani nenapadlo mu utíkat. A teď byla tady a v celé své kráse. 

Mohla se naučit, kde je její místo. 

Angel přejížděl po kovovém zábradlí okolo tanečního parketu, než došel ke schodům. Zastavil se a začal pomalu scházet dolů po schodech stálé blíž a blíž své kořisti. Přistupoval až téměř k Buffy, zastavil se několik stop od ní. Najednou jí popadl za zápěstí, otočil jí tváří k sobě a přitiskl k hrudníku. Zmatená Buffy se podívala s otázkou v očích do těch jeho. Nelíbilo se jí, co viděla. Nežádal od ní nic, ale nařizoval. 

Uvolnil její zápěstí, když se její malé ruce prudce dotkly jeho tvrdého hrudníku. Přitiskl k sobě její boky a jejich těla se dotýkala celou plochou. Buffy vyletěl z hrdla povzdech, trhla svou hlavou dozadu, zavřela oči a skousla si spodní ret. Jeho prsty se dotýkaly měkkého materiálu, ze kterého byla ušita sukně, a přejížděli po ní. Když metodicky mapoval její křivky zadečku zjistil, že nemá žádné spodní kalhotky. 

Buffyina hlava se pomalu opřela o jeho hruď. Její prsty přeběhly přes ramena a její nehty se mu zaryly do paží, když se zkoušela uklidnit. Nepomáhalo to. Angel pokračoval v tom, že si její tělo stále víc přivlastňoval. Cítila, jak se jeho vzrušení otírá o její bříško. 

Překvapeně vzhlédla, když jí od sebe nečekaně prudce odtrhl. Její oči se zabodly do jeho a zkoušely najít odpověď na to, proč ta nenadálá změna. Upřeně se na ni díval a bylo cítit jen její srdce, jak prudce bije. Pozoroval její hrdlo, až sama znervózněla. Její krk. Nepřehlédnutelná značka, kterou na něm nosila. Kdyby Alex nebyl tak hloupý, Angel by nikdy nemusel vědět o Drákulovi. Jediný důvod pro to, že měl Spike ještě teď všechny své zoubky byl ten, že nebyl tak hloupý, aby se krmil z jeho Přemožitelky. Spike se jí v tomhle ohledu nikdy nedotkl a Dracula z ní pil krátce stejně jako Pán. 

Angelova značka nemohla nikdy zmizet. Tahle děvka s tím klidně mohla umřít, zemřít jako použité zboží, jeho použité zboží. 

Popadl její paže v železném stisku a vlekl jí sebou k východu. Neptala se, jen zkoušela neklopýtnout, když se mu snažila stačit. Východ byl stále v obležení těch, co se snažili dostat dovnitř. Angel se nadechl a táhnul jí k postrannímu východu. Jeden muž z ochranky se jim v tom snažil zabránit, ale po Angelově rozzuřeném pohledu jim šel radši z cesty. 

Buffy se zadýchala a mohla se v klidu nadechnout až v tmavé uličce za klubem. Angel se na ní nedíval a ani téměř nezpomalil tempo. Vlekl jí stále dolů ulicí až na parkoviště, kde zanechal svoje auto. Buffy klopýtla jednou, potom znovu, ale Angel navzdory tomu krok nezpomalil. Až když už škobrtla potřetí, tak zaprosila bez přemýšlení "Prosím, lásko." 

Angel se okamžitě zastavil, jeho celé tělo se zachvělo. Ustoupil od ní a podíval se dolů ulicí. Odtáhl svou chvějící dlaň z Buffyiny paže a pomalu se k ní otočil. Vyjádření jeho tváře, která byla více než výmluvná, bylo kruté, když se konečně setkal s jejíma očima. Buffy se zatvářila překvapeně, když chtěla položit otázku, ale Angel jí nenechal a všechnu svou sílu vložil do toho, aby jí doslova přirazil ke zdi, co se rozprostírala kolem domu, kde procházeli. Její rty byly chvějící a krvavé a otevřené dokořán, když na něj Buffy šokovaná pohlédla. 

"Už nikdy mi tak neříkej, ty hlupačko." Zasyčel na ní, každé slovo prosycené bolestí, skrz svou upíří tvář. 

"A-A-Angele?" zašeptala v rozčarování. 

To bylo už příliš. Popadl jí, přitiskl mezi zeď a sebe. Jeho ústa překryly její. Ochutnávající krev z jejích rtů a vsál jí do svých úst a sál je. Buffy zasténala. Ve chvíli, kdy své rty pootevřela, tak jeho jazyk vklouznul dovnitř a našel ten její. Jejich jazyky se propletly a Angelovy ruce se přesunuly na její boky. Ochutnával jí, krev, alkohol, co pila předtím a pach cizích mužů. To ho nutilo k zuřivosti, zavrčel jí do úst, zvedl její tělo a obtočil si Buffyiny nohy kolem pasu. 

Buffy kňourala proti němu, ale Angel jí zastavil. Zvedl jednu ruku a obtočil jí kolem Buffyina pasu, přitáhl k sobě ještě pevněji a zatlačil, až na zádech cítila kamennou zeď. Svou druhou ruku si rozepnul knoflík u džínů a konečně dovolil dostat se svému vzrušení skutečně na svobodu. Stáhnul si kalhoty k bokům a přitlačil svůj ztvrdlý pyj na její nejměkčí část těla. Přejel jí dlaněmi po stehnech a prudce do ní pronikl. 

Nedal jí ani část přivyknout jeho velikosti a začal neurvale přirážet do jejího vzrušeného horka, Buffy si otírala bradavky o jeho hrudník a vycházela mu při každém přiražení vstříc. Buffy se vydral z hrdla hluboký povzdech a ještě pevněji obtočila svá stehna kolem Angelova pasu. Pevně se ho držela a nemohla se nabažit toho, co se dělo. 

Se zavrčením nabral Angel plnou hrst Buffyiných vlasů a trhnul s nimi dozadu. Buffy se pohla a vystavila mu tím svůj krk vstříc. Se zasténáním se hluboko zakousl svými zuby do měkoučkého masa a slyšel její prudké zasténání, když v tom samém okamžení vyvrcholila. Angel téměř zapředl , když z ní pil a přitom nezpomalil své přírazy. Sál její krev déle než měl a pil tu tekutinu, co tak dlouho už potřeboval. Mohla by se oslabit z úbytku krve, už nemohl dál pít i proto, že by se její jizva už špatně zahojila. S touhle myšlenkou se od ní odtrhl, sám chvějící se prudce vyvrcholil a nechal své semeno, aby vniklo do jejího horkého těla. 

Těžce oddechující se o ní opřel a ještě více se její záda odírala o hrubou zeď. Mohl cítit modřiny a šrámy, které se jí vytvořily na zádech. Odpoutal se od jejího těla, pomohl jí dát nohy dolů ze svého pasu a nechal jí krutě dopadnout na zem. Zhroutila se na špinavou zem pod sebou. Upřeně se na ní díval a zatím se přitom upravoval. Buffy se na něj nepodívala. Její hlava byla skloněná , její prsty se snažily stáhnout sukni a zakrýt se. Angel viděl své vlastní sperma, co pomalu vtékalo do krátkých kudrlinek mezi Buffyinými stehny a potom na stehna. To bylo proč jí hledal, to bylo to, co od ní chtěl. Ale neučinilo ho to šťastným. Bylo jisté, že by jeho duše nikam neunikla. 

Otočil se a vydal se sám setmělou ulicí. Zastavil ho, ale zvuk co se vydral Buffy z hrdla. 

Nikdy nic takového neslyšel. Ne od lidí. Ptáci ano, vlci, ale ne lidé. Ale Buffy ho vydala. Byla v tom bolest, tak veliká bolest a on cítil, že její bolest je pořád i tou jeho. 

Rozzlobený sám na sebe se otočil a vydal se zpět. Najednou ale ztichla, objala si kolena a přitáhla si je ke hrudi. Položila si na ně hlavu a pomalu sama sebe houpala neschopná zastavit třes, co se jí šířil tělem.

Tak se to stalo, tohle byl výsledek jeho žárlivosti a zloby. Zuřil kvůli Rileymu, Draculovi, Spikovi, dokonce i jednou kvůli Alexovi, ale jen "on" jí dokázal zranit tak moc do hloubky. Buffy našla útěchu v náručí Rileyho a to si on přece přál, tohle pro ní chtěl. Aby našla klid a porozumění, ale nedokázal se s tím na druhou řadu vypořádat. Ona je jeho a vždycky bude. 
Nebyl to odjezd Rileyho, nebo smrt Joyce, nebo to že Dawn odjela. To on jí sem dostal. Byla to jeho vina. Měli být spolu, jsou spojeni. Trpěli od té doby, co se to stalo, že nejsou spolu. Každý po svém. Bylo kruté si připustit tuto situaci, bylo kruté si připustit pravdu. Umírala bez něho. Možná ne fyzicky, ale její tělo následovalo její duši. To bylo ale dobře, že nemůže žít bez něho, že se trápí, ale žádné potěšení mu to nepřinášelo. 

Buffy skoro nezaregistrovala ruku, co se pod ní podsunula a zvedla jí na Angelův klín, když vedle ní poklekl. Přitáhl si jí pevně k sobě a šeptal jí do vlasů omluvy. Z Buffyina srdce jako by se odkulil těžký balvan, přitiskla se k němu a rozplakala se. Jeho ruce byly všude, hladily jí a konejšily. Stíraly jí slzy z tváří. 

Buffy konečně pozvedla hlavu a podívala se na Angela. "Odpusť." Začala, ale přerušil jí jemným přiložením prstu na rty. 

"Miluje tě." Řekl jednoduše. "Nikdy tě už neopustím. Půjdeš se mnou." 

Buffy pokývala hlavou na souhlas. Postavil se a držel jí přitom v náručí. 

Angel šel pomalu k autu, otevřel dveře spolujezdce a pomalu jí položil na sedadlo. Poklekl vedle otevřených dveří a přejel jí rukou po tváří. Poté vstal a nasedl také. Nastartoval auto a Buffyina ruka se ocitla na jeho. 

"Kam jedeme?" zeptala se a v jejím hlase se stále odrážely určité obavy. 

"Domů."

~ konec ~